Kérjük, válaszoljon 5 kérdésre a keresztnevével kapcsolatban. Az Ön neve:

Aletta (Keresztnév)

A(z) Aletta egy lánynév. A név a Adelheid egyik formája és Olasz eredetű. A weboldalunkon 17 Aletta nevű ember értékelte a nevét 5 csillaggal (5 csillagból). Tehát ezek az emberek nagyon elégedettek a nevükkel. Néha hibásan írják le ezt a nevet. Külföldön ez a név teljesen elfogadott. A(z) Aletta beceneve a "Letti".
A Te neved is Aletta? Kérlek válaszolj 5 kérdésre a neveddel kapcsolatban a profil fejlesztése érdekében.

A(z) Aletta név jelentése

A(z) Aletta név jelentése: "A nemesi származású".

Értékelés


17 Aletta nevű ember értékelte a saját nevét. Értékeld Te is a nevedet!


Értékelés


Könnyű leírni


Könnyen megjegyezhető


Kiejtés


angol kiejtés


Külföldiek véleménye

Hozzáillő nevek

Aletta lánytestvér nevek : Cintia, Alice, Aliz, Karolina, Manuella. Több névért kattintson ide .

Kategóriák

A Aletta név a következő kategóriákban fordul elő:
6 betűből álló lánynevek250 nevekA betűvel kezdődő lánynevek250 nevekA betűre végződő lánynevek250 nevek3 szótagú lánynevek100 nevekNehezen megjegyezhető lánynevek100 nevekOlasz nevek1612 nevek3 hozzászólás

Aletta 41 éves   31-03-2015
Jelentése: nemes, előkelő;hölgy Élete a szabadságról és a függetlenségről szól. A feladata az olyan anyaság, amely nem tradicionális, mindig hordoz valami különlegességet. Keresi az olyan kapcsolatokat, amelyekben nincsenek érzelmi kötődések. Nem fogad el korlátokat, főleg nem az érzelmek terén. Ez negatív esetben személytelenné teheti. A mai társadalmi viszonyok kedveznek neki, hisz elfogadhatóvá teszik a lazább és könnyebb kapcsolatot. Mindenben az újat, a különlegeset keresi. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Teljesen önfejű, emiatt gyakran ütközik. Igazi feladata a kiszolgáltatott emberekben való segítés. Adottságait egy közösség tagjaként tudja kiteljesíteni, ha önzetlenül képes szolgálni. Csapatban tud dolgozni.A barátságok ezért fontosabbak számára, mint a párkapcsolat. Nehézséget az állandó kielégítetlenség okozhat, ettől nyughatatlanná és szélsőségessé válhat.
Aletta 15 éves   16-11-2019
Leírni letudják de gyakran félre hallják ezt a nevet!
Aletta   31-10-2020
Folytonosságban Alexának értik.

Hozzászólás
Szeretne hozzászólni? Írja be a nevét, és kattintson a Tovább gombra:

Az Ön keresztneve:Aletta a neved? Szavazzon a nevére