Kérjük, válaszoljon 5 kérdésre a keresztnevével kapcsolatban. Az Ön neve:

Gazsi (Keresztnév)

A(z) Gazsi név fiúnév. A név Magyar eredetű. A weboldalunkon 5 Gazsi nevű ember értékelte a nevét 3 csillaggal (5 csillagból). Tehát ezek az emberek nem elégedettek a nevükkel. Az angol anyanyelvűeknek problémát okozhat a név kiejtése. A(z) Gazsi beceneve a "Zsiga".
A Te neved is Gazsi? Kérlek válaszolj 5 kérdésre a neveddel kapcsolatban a profil fejlesztése érdekében.

A(z) Gazsi név jelentése

A(z) Gazsi név jelentése: "védi a kincs".

Értékelés


5 Gazsi nevű ember értékelte a saját nevét. Értékeld Te is a nevedet!


Értékelés


Könnyű leírni


Könnyen megjegyezhető


Kiejtés


angol kiejtés


Külföldiek véleménye

Kategóriák

A Gazsi név a következő kategóriákban fordul elő:
5 betűből álló fiúnevek250 nevekG betűvel kezdődő fiúnevek77 nevekI betűre végződő fiúnevek147 nevekNépszerű magyar fiúnevek250 nevek1 hozzászólás

Gazsi   23-03-2017
Nekem NEM(!!!) a keresztnevem a Gazsi hanem a vezetéknevem!!! Ha jól tudom a Gazsi -- > (Többek közt!) -- > a Gáspár becézése < -- (Ha keresztnévről van szó!) de nekem a vezetéknevem sem Gáspár(!!!) hanem az, hogy Gazsi!!! Teljes nevem: Gazsi Gábor! És a félreértések elkerülése végett tisztáznám azt is, hogy a "Gazsi" < -- > mint keresztnév nem roma név és ezt nem azért írom mert én sem vok. az és pláne nem azért mert szégyeleném ha az apám < -- (Akitől a vez.nevemet "örököltem!) és/vagy az anyám is roma lenne < -- > azaz fél vagy teljesen roma lennék!!! Mindössze azért mondom/írom le mert majd mindenkinek ez az első 5 kérdésben benne van ahogy megismerkedem valakivel!!! Viszlát, viszhall: Gazsi Gábor :-)

Hozzászólás
Szeretne hozzászólni? Írja be a nevét, és kattintson a Tovább gombra:

Az Ön keresztneve:Gazsi a neved? Szavazzon a nevére