Kérjük, válaszoljon 5 kérdésre a keresztnevével kapcsolatban. Az Ön neve:

Selena (Keresztnév)

A(z) Selena egy lánynév. A név a Selene egyik formája és Görögország eredetű. A weboldalunkon 7 Selena nevű ember értékelte a nevét 5 csillaggal (5 csillagból). Tehát ezek az emberek nagyon elégedettek a nevükkel. Néha hibásan írják le ezt a nevet. A magyar nyelvben sokaknak problémát okoz a név kiejtése. Külföldön ez a név teljesen elfogadott. A(z) Selena beceneve a "Lena".
A Te neved is Selena? Kérlek válaszolj 5 kérdésre a neveddel kapcsolatban a profil fejlesztése érdekében.

A(z) Selena név jelentése

A(z) Selena név jelentése: "Változata Celine: francia formája a latin "Caelum" jelentése ég vagy a mennyben. Szintén egy változata Celia.".

Értékelés


7 Selena nevű ember értékelte a saját nevét. Értékeld Te is a nevedet!


Értékelés


Könnyű leírni


Könnyen megjegyezhető


Kiejtés


angol kiejtés


Külföldiek véleménye

Hozzáillő nevek

Selena fiútestvér nevek : Nincs, Igen, Péter, Ggergelics, Celia. Selena lánytestvér nevek : Nincs, Van, Anita, Kriszti, Savanna. Több névért kattintson ide .

Kategóriák

A Selena név a következő kategóriákban fordul elő:
6 betűből álló lánynevek250 nevekS betűvel kezdődő lánynevek214 nevekA betűre végződő lánynevek250 nevekNehezen megjegyezhető lánynevek100 nevekGörög nevek4678 nevek3 hozzászólás

Selena 12 éves   29-06-2019
Szép név
Selena Gomez 31 éves   1-09-2019
Én Bernadett vagyok és ez a név Bernadett angolul Selena ?és még hozzá van még egy név gomez nekem .és sztár is vagyok , selena gomez ez a név mit jelent ?
Selena   1-09-2019
jó ez a név tetszik ez a selena gomez név egyszer volt hogy miért tetszik mert én vagyok az selena gomez , és sztár külföldi vagyok nem teljesen magyar félig nemzetiségü vagyok amerikai és magyar , vagyok , 54 %százalékban amerikai vagyok .

Hozzászólás
Szeretne hozzászólni? Írja be a nevét, és kattintson a Tovább gombra:

Az Ön keresztneve:Selena a neved? Szavazzon a nevére